skip to Main Content

Lean on me… No 6

80x100, olie, 24K bladguld Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Lean on me… no 5

Solgt   Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Lean on me… no. 3

Solgt. Olie, 80 x 80, 24 K bladguld Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.  

Lean on me… no. 2

90 x 120, olie, 24 K bladguld Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Lean on me… no. 1

90 x 120, olie Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Back To Top