skip to Main Content
IMG_4504

Malerier sendes, og større malerier leveres frit på sjælland (maks. 100×120). Betaling: Faktura med bankoverførsel eller mobilepay. Kvittering på mail.

Du har en uges returret såfremt maleriet er som ved modtagelse. Lån gerne et maleri med hjem et par dage for at se om det passer ind hjemme hos dig. Ved evt. returnering skal maleriet være i samme stand som ved modtagelse.

Bestillinger modtages: Vi aftaler motiv samt farvevalg, jeg sender foto af maleriet i processen. Når det er færdigt har du mulighed for at ændre/tilføje lidt i samarbejde med mig og først efter dette er det ikke muligt at fortryde købet af maleriet.

Henrijete

Siden 2013 etableret billedkunstner med mere end 60 udstillinger på bl.a. kunstmesser, kunstforeninger og i gallerier. Aktiv kunstner siden 1997. Tidligere uddannelse på arkitekttegnestue, i billedkunst på seminarium, samt tegning på Thorvaldsens Museum.

I 90´erne startede jeg med at male for min egen skyld. Jeg har altid haft en dyb trang til at udtrykke mig bl.a. fordi der kommer orden i mit hoved og tanker ved at få det ned på papir og lærred. Sådan er det stadig, og “billederne” i mit hoved til nye malerier står i række for at komme ud, og ned på lærredet.

Serierne ‘Perspectives’, og den helt nye ‘Lean on me’ – og at male med sort/hvid tilsat farve, gik jeg i gang med i 2017. Dengang vidste jeg ikke helt hvorfor, eller hvordan jeg havde fundet det nye udtryk. Men det handler ganske enkelt om at sætte livet og tankerne i perspektiv, og se efter lysglimtene. Det jeg selv havde søgt efter tidligere i mit liv, da jeg havde brug for det.

Back To Top