skip to Main Content
IMG_4504

Henrijete Elmkjær har siden 2012 været etableret som billedkunstner og har i den periode udstillet  mere end 70 gange. Ydermere har private kunder over hele verden, nydt godt af hendes værker.

Farve og udtryk varierer fra sort/hvide konturer af by og land præget af minimalisme, og er både skildret som en serie af oliemalerier i store formater, til dels med grafisk udtryk og i Stories, udført i akryl på både papir, samt sider fra bøger, holdt i paynes grey og hvid. Fælles for disse værker er, at de skildrer perspektivet i lys og mørke.

Som pendant til ovennævnte, er de farvemættede, abstrakte, malerier hvor beskueren drages af antydningens kunst og de mange lag af penselstrøg, vidne om sanselighed og fortællelyst.

Kunstneren henter sin inspiration i menneskelige relationer, livets anskuelse samt naturens nuancerede mønstre. Håbet er, at værkerne inviterer til visuel begejstring samt berigende refleksion.

Uddannelse: Kampsax arkitekttegnestue: teknisk assistent, billedkunst på Holbæk Seminarium, samt tegnekurser på Thorvaldsens Museum.

Køb af maleri:

Malerier sendes, og større malerier leveres frit på sjælland (maks. 100×120). Betaling: Faktura med bankoverførsel eller mobilepay. Kvittering på mail.

Du har en uges returret såfremt maleriet er som ved modtagelse. Lån gerne et maleri med hjem et par dage for at se om det passer ind hjemme hos dig. Ved evt. returnering skal maleriet være i samme stand som ved modtagelse.

Bestillinger modtages: Vi aftaler motiv samt farvevalg, jeg sender foto af maleriet i processen. Når det er færdigt har du mulighed for at ændre/tilføje lidt i samarbejde med mig og først efter dette er det ikke muligt at fortryde købet af maleriet.

Back To Top