skip to Main Content

Perspectives

100 x 100, olie, 24K bladguld Perspectives, Lean on me.

Lean on me… No 6

80x100, olie, 24K bladguld Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Lean on me… no 4

60 x 80, olie Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Lean on me… no. 3

Solgt. Olie, 80 x 80, 24 K bladguld Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.  

Lean on me… no. 2

90 x 120, olie, 24 K bladguld Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Lean on me… no. 1

90 x 120, olie Lean on me... Serien sætter mennesket -minimum to personer, i fokus. Epidemien, og alt den har indebåret på den menneskelige plan, verden over har påvirket mig og omsat til lærredet.

Stories

Stories - er holdt i to farver; hvid og paynes grey, kun tilsat lidt bladguld som lys i horisonten personerne går imod. De handler om relationer og om at følges ad.. Du kan bestille et evt med flere personer og anden størrelse. 20 x 20, akryl på lærred, 23,7 K bladguld Kr.825,00 pr. stk.

Stories

Stories - er holdt i to farver; hvid og paynes grey kun tilsat lidt bladguld som lys i horisonten personerne går imod. De handler om relationer og om at følges ad.. Du kan bestille et evt med flere personer, og anden størrelse. 22 x 31, akryl på specialpapir, 23,7 K bladguld i ramme Kr. 675,00 pr. stk.      

Stories

40 x 40, olie, 23,7 K bladguld  

Back To Top