skip to Main Content
IMG_4504

Malerier sendes, og større malerier leveres frit på sjælland (maks. 100×120). Betaling: Faktura med bankoverførsel eller mobilepay. Kvittering på mail.

Du har en uges returret såfremt maleriet er som ved modtagelse. Lån gerne et maleri med hjem et par dage for at se om det passer ind hjemme hos dig. Ved evt. returnering skal maleriet være i samme stand som ved modtagelse.

Bestillinger modtages: Vi aftaler motiv samt farvevalg, jeg sender foto af maleriet i processen. Når det er færdigt har du mulighed for at ændre/tilføje lidt i samarbejde med mig og først efter dette er det ikke muligt at fortryde købet af maleriet.

Henrijete

Siden 2013 etableret billedkunstner med mere end 60 udstillinger på bl.a. kunstmesser, kunstforeninger og i gallerier. Aktiv kunstner siden 1997. Tidligere uddannelse på arkitekttegnestue, i billedkunst på seminarium, samt tegning på Thorvaldsens Museum.

I 90´erne startede jeg med at male for min egen skyld. Jeg har altid haft en dyb trang til at udtrykke mig bl.a. fordi der kommer orden i mit hoved og tanker ved at få det ned på papir og lærred. Sådan er det stadig, og “billederne” i mit hoved til nye malerier står i række for at komme ud og ned på lærredet.

Når jeg udstiller, udstilles jeg. Det kræver bl.a. mod og det tog jeg efter jeg var rask af brystkræft i 2011 og valgte maleriet til som min fremtidige levevej.

Serien Perspectives gik jeg i gang med i 2017. Dengang vidste jeg ikke helt hvorfor eller hvordan jeg havde fundet det nye udtryk. Men det handler ganske enkelt om at sætte livet og tanker i perspektiv, og se efter lyset. Det jeg søgte da jeg skulle blive rask, hvor farve- og håbløst det end kunne se ud. Det er fantastisk at kunne omdanne tankerne fra dengang til lærredet. Hvert penselsstrøg nydes, og alle kommentarer fra mennesker, der ser malerierne og ofte genkender noget fra egen historie.

I serien “Gathering” forsøger jeg at vise bl.a. en kvindes sårbarhed, styrke, sensualitet og sammenholdet. De er malet i akryl, øjenene er grønne, alle har et strejf af bladguld og de fortæller hver sin historie.

Back To Top